Місячник безпеки життєдіяльності

В період з 03.11.2021 – 03.12.2021. в дошкільному закладі  пройшов Місячник безпеки життєдіяльності. Діти стали активними учасниками цікавих та пізнавальних заходів. Вони вчилися дотримуватися правил безпеки на вулиці, вдома та садочку, закріплювали їх в ігрових ситуаціях. Малята опановували абетку безпеки, набували навичок свідомої поведінки в небезпечних ситуаціях та  дбайливого ставлення до свого здоров’я.

В групах проведено тематичні заняття «Небезпечний сірничок», «Пожежна безпека малятам», «В країні дорожніх знаків», «На вулиці можлива небезпека», «Про здоров’я дбаємо», «Небезпечні речі», «Небезпека вдома», театралізована гра «Пожежа на галявині», конкурс малюнків «ДСНС – очима дітей», бесіди про небезпечні предмети, розглянуті ілюстрації та ситуації в побуті.

Виготовлено лепбуки «Правила безпеки для малят», «Сам собі рятівник», дидактичні ігри «Правила безпечної поведінки», «Склади дорожній знак», настільний театр «Кицін дім», розроблено інтерактивну гру «Безпечні іграшки».

Рубрика «Батькам на замітку» пропонує пізнавальні мультфільми з БЖД та посібник ДСНС «Як поводитися в надзвичайних ситуаціях»

Тематичні заняття з ОБЖД

Дидактичні  ігри

Конкурс малюнків

Інтерактивна гра «Безпечні іграшки»

Театралізовані ігри

Рубрика «Батькам на замітку»

Пропонуємо  для сімейного перегляду пізнавальні мультфільми з безпеки життєдіяльності

Абетка безпеки тітоньки Сови

Фокс і Трот поспішають на допомогу

Фіксики

Смішарики

Посібник

Залишити коментар